Sziasztok!

Köszi, hogy betévedtettek ide, remélem jól fogjátok magatokat érezni és máskor is visszajöttök! ;)
Ha már itt jársz írj a chat-be vagy pedig az egyik bejegyzésbe megjegyzést!
Köszi, puszi

2009. október 25., vasárnap

Választás



Csak egy lövés, és minden megoldódik. A stukker a kezembe. Egy rossz mozdulat és jobb kedvem lesz. Az emberek körülöttem futva menekülnek közbe, azt kiabálják „Örült!” „Öngyilkos!” Mit törődök én ilyenekkel. Csak egy húzás és minden problémám megoldódik. Mennyi hülye. Azt hiszik, ha üvöltőznek jobb lesz. Pedig tévednek. Most, hogy belegondolok, választhattam volna könnyebb megoldást. Leugrani egy ház tetejéről. Tényleg az már egyszer próbáltam. Csak valaki elkezdte énekelni h „Don’t Jump”. Miért hallgattam rá? Miért hagytam magamat tovább szenvedni, hagyni? Na mind1. Oh egy könnycsepp. Még több. Rám néznek. Mit hisznek. Azt hogy meggondoltam magam? Tévednek. Ennyi hülye egy helyen? Miért ver engem a sors ennyi kegyetlen emberrel? Gondolkodhatnék, de nincs értelme. Fejemhez emeltem a stukkert. Meghúztam a ravaszt… és… és… ……………………………………………………………… upsz kifogyót a töltény



Rossz

Csak egy lövés, és minden megoldódik. A stukker a kezembe. Egy rossz mozdulat és jobb kedvem lesz. Az emberek körülöttem futva menekülnek közbe, azt kiabálják „Örült!” „Öngyilkos!” Mit törődök én ilyenekkel. Csak egy húzás és minden problémám megoldódik. Mennyi hülye. Azt hiszik, ha üvöltőznek jobb lesz. Pedig tévednek. Most, hogy belegondolok, választhattam volna könnyebb megoldást. Leugrani egy ház tetejéről. Tényleg azt már egyszer próbáltam. Csak valaki elkezdte énekelni h „Don’t Jump”. Miért hallgattam rá? Miért hagytam magamat tovább szenvedni, hagyni? Na mind1. Oh egy könnycsepp. Még több. Rám néznek. Mit hisznek. Azt hogy meggondoltam magam? Tévednek. Ennyi hülye egy helyen? Miért ver engem a sors ennyi kegyetlen emberrel? Gondolkodhatnék, de nincs értelme. Fejemhez emeltem a stukkert. Meghúztam a ravaszt… sötétség. Örök sötétség. Bárcsak ne tettem volna meg. Bár….

Íródót: […különös fény a szememben…ugye jól áll a stukker a kezemben?...] miért ver engem így a sors… ennyi hülyével…

1 Comment:

  1. Katelin said...
    Elképeszteően jól írsz :D Naon tetszik a töri:) pls nézz be hozzám és olvasd el a törimet :) Ha már ott vagy lekomentelnéd?kíváncsi vok a véleményedre :)(csak légyszi ne a chatbe)

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates