Sziasztok!

Köszi, hogy betévedtettek ide, remélem jól fogjátok magatokat érezni és máskor is visszajöttök! ;)
Ha már itt jársz írj a chat-be vagy pedig az egyik bejegyzésbe megjegyzést!
Köszi, puszi

2009. augusztus 22., szombat

Vámpírok:
Ebben a történetben csak kicsit fog hasonlítani a vámpírokról elképzelt kép Meyeréhez. Ugyan is megmaradnak azok a dolgok, hogy nem alszanak, a napon csillognak, nem hat rájuk sem a kereszt sem a foghagyma mivel, hogy nincs, aki félne tőlük. Már, mint ember. És csak úgy lehet megölni őket, ha darabokra tépik és elégetik.
Ami változni fog az, hogy a vámpíroknak lehet gyereke. Ember hiány miatt a még életben maradt állatfajokon élnek. De nem muszáj vért inniuk, mert bármeddig kibírják vér nélkül. Csak mivel akad néhány társuk, aki már több ezer éves és hozzá szokott az emberi vérhez ezért kifejleszttettek egy eljárást, miszerint ha egy másik vámpír, esetleg ha megadatik, akkor egy angyal véréből isznak, örökre elmúlik a szomjuk. A vámpírok nemzedéke háromféle kategóriára vannak osztva.
1. tisztavérűek osztálya
2. behódolok osztálya
3. szabadon élők osztálya

Tisztavérűek: Ide azok a nemes és magasan tisztelt vámpírok tartoznak, akik két vámpírtól származnak és ők maguk is vámpírként látták meg a világot. Vagy pedig azok, akik különleges képességeik miatt vívták ki maguknak ezt a címet.

Behódolok: Ezeket, a vámpírokat senki se tiszteli, mégis meghajolnak nagyságuk előtt. Ugyan is behódolták magukat a tisztavérűek közé esetleg a felsőbb hatalomnál a sötétség gyermekei között, vigyáznak a békére.

Szabadon élők: Nincs sok mondani való róluk. Átlagos vámpírok, akik elfogadva a szabályokat szétszóródva élnek a világban. Ide inkább azok tartoznak, akik kalandvágyók és emberből lett vámpírok esetleg vámpírként születtek.


Vérfarkasok/alakváltók:
Itt ugyan az a történet, mint Meyernél. De még is megváltoztattam egy kicsit a dolgokat.
Változások: Halálos rájuk a vámpír méreg, de nem öli meg őket. De ha egy vérfarkas megharap egy vámpírt, ne adj isten angyalt akkor az a lény is farkassá fog változni. Nem kell mindig farkas alakban mászkálniuk, ezért embernek kinézve élik a minden napjaikat.


Angyalok:
Olyan lények, akik ha összefognak még a vámpíroknál is veszélyesebbek. Halhatatlanok, akiken csak a sötétség gyermekei tudnak ártani.


Sötétség gyermekei más néven az Árnyak:
Nevüket tilos nyíltan kimondani ezért mindenki csak úgy hívja, hogy Ők. A bátrabbak pedig egy „becenevet” kitaláltak nekik és lassan magukat is így hívták egymás közt. Ők az uralkodó faj mind közül. Igaz legkésőbb alakultak ki de ők felelősek a békéért, ami a három másik faj közt kialakult. Senki sem szegi meg a parancsaikat és meghajolnak esetleg futva menekülnek, ha kilépnek az ég alá. Bárki, aki megakar halni elég, ha gondol rájuk és megjelenek előtte. Gyilkolási módjuk gyors és fájdalom mentes. Nem szívesen ölik meg fajtársukat de, ha nincs rá más esély, akkor akár a szüleiket is képesek megölni.
Ha egy mód van rá kerüld el őket különben meghalsz!

0 Comments:

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates