Sziasztok!

Köszi, hogy betévedtettek ide, remélem jól fogjátok magatokat érezni és máskor is visszajöttök! ;)
Ha már itt jársz írj a chat-be vagy pedig az egyik bejegyzésbe megjegyzést!
Köszi, puszi

2009. augusztus 28., péntek

Vázlatok

Sziasztok! Igaz még nem járt le a szavazás de már felrakom a vázlatokat, hogy eltudjátok dönteni addigis melyiket írjam tovább...


Broken Hearts
Átlagos történet egy ázsiai lányról és egy ausztrál szépfiúról... Szerelem, szenvedély, fájdalom, múlt...



Yuriko Matsuki: Egy 16 éves gimnazista lány. Két éve költöztek a családjával Japánból, Tokióból Ausztráliába, Melbourne-be. Először nehéz beilleszkednie a félig ázsiai származású lánynak. De idővel új barátokra talál és még a nagy szerelem is megtalálja.
Család: Amanda és Kazuma Matsuki a szülei és van egy bátyja Naoki Matsuki 18 éves.
Barátai: Abbie, Sarah, Mike
Külső: Tépet, félhosszú egyenes barna haja van frufruval, ami eltakarja a homlokát és így kislányos arcot varázsol neki. Alacsony a maga 165 centijével és néhányak szerint korosan sovány. Pedig csak édesanyától örökölte tökéletes testét. Szeme sötét barna szinte fekete.
Belső: kicsit félénk, szókimondó, mindenben benne van, amihez van kedve, barátkozós és általában kedves mindenkivel



Sam Brandon: 17 éves már születése óta Melbourne-ben lakik. Az iskolában a népszerűek tagjához tartozik. A tanárokkal nincs gondja, mert kicsapongó életével ellentétbe remekül szerepel az órákon. A lányok rajonganak érte és a fiúk meg a haverjai akarnak lenni.
Család: Anyja meghalt kishúga születése után két hónappal egy autóbalesetben. Apjával él, Charlie Brandonnal aki egy számítástechnikai cég vezérigazgatója.
Barátai: egy barátján kívül (Mike), akit kiskora óta ismer, mindenki csak kihasználja azért, hogy az iskolában bejusson a „legjobbak” közé.
Külső: fekete haja van kicsit hosszabb, kék szemű. A ruházata a deszkás stílushoz hasonlít jobban, de egyben divatos. 185 cm, amivel szépen ki tűn a tömegből.
Belső: lenéző, szókimondó, kötekedős, nehezen barátkozós, önmarcangolós, érzékeny, még ha a külvilág felé egy bunkó idióta is.

2 Comments:

  1. Hazel said...
    Nekem ez tetszik a legjobban! Én erre szavazok!
    bubi said...
    Okés... köszi, hogy írtál:)

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates